Landal Mooi Zutendaal

Zorgeloos bezit.

Het gastvrije Landal Mooi Zutendaal ligt in de groenste gemeente van Vlaanderen, aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. In het bosrijke vakantiepark worden 14 vrijstaande woningen gebouwd die, te midden van uitgestrekt groen, op natuurlijke wijze opgaan in hun omgeving

In het levendige parkhart zijn een gezellig restaurant, parkshop, cafetaria, binnen- en buitenbad en een indoorspeelplaats, maar ook sportvelden en een avonturenbos aanwezig. Klik hier voor parkplattegrond

Tussen de bossen en bruisende steden

Landal Mooi Zutendaal vormt de perfecte uitvalsbasis voor een verrassende vakantie in Belgisch Limburg. Het Nationaal Park Hoge Kempen, een uniek natuurgebied van meer dan 5700 hectare groot, ligt letterlijk om de hoek. Het gebied staat garant voor uren wandel- en fietsplezier.

Ook kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen met trekpleisters als Bokrijk te Genk en Plopsa Indoor Hasselt in de buurt. Cultuur- of shopliefhebbers kunnen terecht in topsteden als Hasselt, Tongeren en Maastricht. In deze prachtige steden kunt u ook heerlijk culinair genieten.

Wij bieden u als particuliere belegger de mogelijkheid om in te stappen in de verdere ontwikkeling van Landal Mooi Zutendaal door een vakantievilla aan te schaffen met een gegarandeerd nettorendement van 5.0% tot 2035 of een variabele huuropbrengst. Met recht een zorgeloos bezit.

 

Bekijk de omgeving

Bekijk de woningen

Plattegrond (PDF)